Intranet

25-04-2023
Ventherm bruger nu udelukkende grøn strøm fra danske vindmøller....

15-03-2023
I dag er det 40 år siden Knud Hansen grundlagde Ventherm....

24-01-2023
Besøg os på Scandinavian Coating 2023 i København 15-16. marts

04-01-2023
Ventherm skal levere verdens største malerobot med automatisk programmering til Aker Solutions i Norge...

08-12-2022
Vi søger en konstruktør / teknisk designer....

Ventherm skal levere overfladebehandlingsanlæg til verdens største monopælefabrik hos SeAH Wind

01-11-2022
Ventherm skal levere overfladebehandlingsanlæg til verdens største monopælefabrik hos SeAH Wind

Ventherm A/S' årsrapport for 2021/22 indeholder flere rekorder....

29-09-2022
Ventherm A/S' årsrapport for 2021/22 indeholder flere rekorder...

Alle maleanlæg fra Ventherm har én eller flere skorstene, og størrelsen er ikke tilfældig...

07-09-2022
Alle maleanlæg fra Ventherm har én eller flere skorstene, og størrelsen er ikke tilfældig...

Ventherm er klar til at øge eksporten....

  
Pressemeddelelse

Den fynske producent af sprøjte-/tørrekabiner og maleanlæg lancerer ambitiøs vækstplan og forventer at fordoble salget over de næste fem år. 

Væksten skal til dels drives af faglig know-how, og det er derfor et naturligt skridt at udvide ejerkredsen, der i dag består af CEO, Allan Hansen, og CSO, Rune Lund Bendixen. Flemming Terp Jørgensen og Christoffer Storm, der i dag er ansat i Ventherm som henholdsvis Head of Programming & Automation og Technical Manager, indtræder i ejerkredsen og vil fortsat være en del af de bærende kræfter bag kunderådgivning, Ventherms unikke løsninger og innovation med afsæt i deres mange års erfaring fra branchen. Desuden ansættes Christian Petersen som Business Development Manager med henblik på at udbygge Ventherms globale forhandlernetværk. Christian Petersen kommer fra et job som International Sales Manager i iscremeindustrien og har tidligere arbejdet som Country Manager i Frankrig inden for medicinalindustrien. Christian Petersen indtræder ligeledes i ejerkredsen. Der er ingen ændringer i forhold til ledelsen, og de fem ejere ser frem til, sammen med resten af kollegaerne, at styrke Ventherms globale position.

Med et øget fokus på eksisterende og nye eksportmarkeder kombineret med et kompetent team samt nye løsninger forventer CSO, Rune Lund Bendixen, at Ventherm indtager en markedsledende position inden for turn-key løsninger til industrielle overfladebehandlingsanlæg, på en række udvalgte europæiske markeder, i løbet af de næste fem år og samtidig fordobler salget.

Nye og innovative løsninger

Som en del af vækstplanen har Ventherm investeret i en række nye tiltag med fokus på digitalisering og automatisering. Med afsæt i Industri 4.0 har Ventherm senest udviklet innovative løsninger centreret omkring malerobotter. Softwaren i robotterne er dansk og specialudviklet til overfladebehandlingsanlæg. Ventherms robotløsninger gør det muligt at scanne enheden, der skal males, hvorefter softwaren beregner de optimale malebaner. Robotløsningerne effektiviserer tids- og malingsforbruget og giver kunderne en ensartet samt kontrollerbar kvalitet. Brugen af robotter i overfladebehandlingsanlæg til tung industri er relativ ny, dog oplever Ventherm en mærkbar efterspørgsel på netop disse robotter både i Danmark og især på eksportmarkederne. Med de nye og automatiserede anlæg følger en opdateret styring, der giver kunderne fuldt udbytte af robotterne med mulighed for opsamling af data til produktions- og energioptimering. Styringen leveres til alle Ventherms nye projekter uanset graden af automatisering. Ventherm har selv udviklet styringen, der kontrolleres ved hjælp af en app eller PC, og gør Ventherm i stand til at yde online service og support uagtet kundens geografiske placering. Human Positioning System (HPS) er Ventherms seneste energibesparende tiltag. HPS gør, at kabinen udelukkende er aktiv i dét segment, hvor der males. Det betyder den øvrige del af kabinen er på standby, hvilket reducerer energiforbruget væsentligt. Det er ikke usædvanligt, at energiforbruget kan reduceres til 1/6. CSO, Rune Lund Bendixen, oplyser der er flere nye løsninger i støbeskeen, der snart er klar til lancering. 

Kontaktperson: Rune Lund Bendixen, CSO.
Mobil: +45 26 79 57 00
E-mail: rlb@ventherm.dk

Tilbage