Intranet

Kunderne siger


Fra første gang vi mødtes med Ventherm, virkede de pålidelige og kompetente. Forslaget vi modtog, var meget præcist og detaljeret, hvilket gjorde det nemt for os at forstå løsningen.
 
Efter bestilling af det nye anlæg var Ventherm meget aktive med at koordinere alle detaljer og planlægge installationen med andre entreprenører, der var involverede i vores byggeri.
Vores forventninger til Ventherm var meget høje - men faktisk udførte Ventherm det endnu bedre.
 
Roger Åkerlund,
CEO, Bergströms Måleri AB, Sverige

Ventherm’s Plug-and-Paint koncept er genialt! Vi er meget tilfredse med vores nye anlæg. Ventherm - fortsæt med at gøre, hvad I gjorde for os.

Rune Solberg, 
CEO, Norsk Coating AS, Norge

Ventherm udnævnes som "Best supplier of the project" i forbindelse med vores investering på 3 mia. kr. i en ny vingefabrik i Hull, UK. Prisen gives på baggrund af et meget vel planlagt og udført projekt.

Robin Philips

Associate Director

Siemens Wind Power A/S

& Mace Group

En stor tak til Ventherm, som med leveringen af Skandinaviens største malekabine - til aftalt tid - har medvirket til et "game change" i overfladebehandlingen af tog.

 

Fredrik Vetander

Interim Strategic Purchaser

Swedtrac RailServices AB

 

- - - - - - - - - -


 

- - - - - - - - - -

 

 

- - - - - - - - - -


 

- - - - - - - - - -


Vi har ikke prøvet at købe udstyr som dette før, men vi er blevet rådgivet vældig godt af Ventherm. Løsningen er den helt rigtige, og samarbejdet med Ventherm har fungeret over al forventning.

 

Per T. Nielsen

Ejer, NC Nielsen A/S

Med vores nye sprøjtekabine fra Ventherm med direkte gasbrænder og ekstra luftmængde kan vi have dét, der før tog en hel dag, færdigt inden kl. 11.

 

Leon Andersen,

LKA Farve & Lak