Intranet

Firmaprofil

Historie 

Ventherm A/S blev stiftet i 1984. I 1986 flytter virksomheden til den nuværende adresse på Kastanievej i Brobyværk, hvor hele Ventherms produktion, lager og administration er samlet. 

Ventherm har igennem årene opnået en markedsledende position indenfor sprøjtekabiner og andre typer male- og overfladebehandlingsanlæg, primært ved at fokusere på skræddersyede turn-key anlæg til tung industri. Virksomheden betjener i dag kunder worldwide.

Kompetencer

Kernekompetencen i Ventherm A/S er vores viden og erfaring. Medarbejderne er således vores vigtigste aktiv, og vi ofrer betydelige ressourcer på at kunne rekruttere, uddanne og fastholde dygtige medarbejdere.

Bestyrelse og direktion

Ventherm A/S ledes af en professionel bestyrelse bestående af:

Merete Vangsøe Simonsen

Partner, Focus-Advokater (formand)

Flemming Rasmussen

CEO, East Metal Holding A/S

Rune Lund Bendixen

Salgsdirektør og aktionær i Ventherm A/S

 

Direktionen udgøres af:

Allan Hansen

Adm. direktør og aktionær i Ventherm A/S

  

Målsætning

Helt overordnet tror vi på, at virksomhedens eneste eksistensberettigelse er vores evne til at skabe merværdi for vores kunder. På den baggrund har vi defineret en Plug-and-Paint filosofi, som du kan læse mere om på denne hjemmeside. Vores målsætning og de afgørende kriterier for Ventherms fremtidige succes har vi sammenkogt i dette interne symbol:

Stærkt fundament 

Ventherm A/S hviler på et stærkt fundament, også i finansiel henseende. Virksomheden har modtaget en AAA-rating, som er den højest opnåelige kreditrating, foreløbig 11 år i træk.