Intranet

Firmaprofil

Historie 

Ventherm A/S blev stiftet i 1984. I 1986 flytter virksomheden til den nuværende adresse på Kastanievej i Brobyværk, hvor Ventherm p.t. råder over ca. 3.400 kvadratmeter produktion, lager og administration. 

Ventherm har igennem årene opnået en markedsledende position indenfor sprøjtekabiner og andre typer male- og overfladebehandlingsanlæg, bl.a. ved at fokusere på skræddersyede turn-key anlæg til industrien. Virksomheden betjener i dag kunder worldwide.

Kompetencer

Kernekompetencen i Ventherm A/S er vores viden og erfaring. Medarbejderne er således vores vigtigste aktiv, og vi ofrer betydelige ressourcer på at kunne rekruttere, uddanne og fastholde dygtige medarbejdere.

Bestyrelse og direktion

Ventherm A/S ledes af en professionel bestyrelse bestående af:

 

Merete Vangsøe Simonsen

Partner, Focus-Advokater (formand)

Flemming Rasmussen

CEO, East Metal Holding A/S

Rune Lund Bendixen

Salgschef og aktionær i Ventherm A/S

 

Direktionen udgøres af:

Allan Hansen

Adm. direktør
  

Målsætning

Helt overordnet tror vi på, at virksomhedens eneste eksistensberettigelse er vores evne til at skabe merværdi for vores kunder. På den baggrund har vi defineret en Plug-and-Paint filosofi, som du kan læse mere om på denne hjemmeside. Vores målsætning og de afgørende kriterier for Ventherms fremtidige succes har vi sammenkogt i dette interne symbol:

Stærkt fundament 

Ventherm A/S hviler på et stærkt fundament, også i finansiel henseende. Virksomheden har modtaget en AAA-rating, som er den højest opnåelige kreditrating, foreløbig 9 år i træk.

Ventherm er medlem af: 


Maleudstyrs- og Anlægsleverandørernes Brancheforening www.mabdk.dk
Industrilakerernes Landsforening
www.ilf.dk

Vindmølleindustrien www.windpower.org

 

Danish Wind Export Association

www.dwea.dk

 

Dansk Brand- & Sikringsteknisk Institut
www.brandteknisk-institut.dk
Netværk for indeklima, komfort og energi
www.danvak.dk