Intranet

Conveyor Løsninger

Conveyor maleranlæg til professionel produktion

Et skræddersyet maleranlæg med conveyor-løsning fra Venthern A/S, giver øget produktivitet i det maler- og lakeringsarbejde jeres virksomhed udfører. Anlægget er egnet til serieproduktion af både store og små emner, og kan leveres ud fra jeres virksomheds behov. 

Vælg et Maleanlæg med conveyor for lettere håndtering og øget produktivitet

Et maleanlæg med conveyor er typisk opbygget omkring en conveyor bane, som benyttes til at tranportere emnerne. Håndteringen af emnernes der skal males eller lakeres gøres lettere ved brug af denne type anlæg, da der er mulighed for lakering overalt på emnet. Anlægget er meget fleksibelt, og kan indstilles efter de fleste behov din virksomhed måtte have. 

Vores anlæg med conveyor kan fåes både med manuelt og automatisk fremføring af emnet der skal males. Dette medvirker til, at anlægges kan leveres, så det fungere bedst muligt for jeres individuelle behov i produktionen. Anlægget kan tilpasses så det passer størrelsen på jeres produktion og emnerne der skal males. 

Samtidig er det også muligt at få anlægget leveret med kran eller en hæve-sænkefunktion. Hæve- sænkefunktionen eller kran løsningen, gør arbejdet med at loade og unloade emnerne mere sikker for operatøren under produktionen. Funktionerne er også medvirkende til, at operatøren har mulighed for, at male og lakere hele vejen rundt om emnet, der arbejdes med. 

De mange skræddersyede muligheder anlægget har, gør det til en meget attraktiv investering for jeres virksomhed. Et conveyor maleranlæg fra Venthern A/S giver din virksomhed fleksibilitet i arbejdet og produktiviteten øges. Alt dette kan gøres samtidig med, at sikkerheden er i top, så dine medarbejde trygt kan arbejde.  
Ventherm designer og fremstiller også maleanlæg til serieproduktion, hvilket optimeres med en conveyor-løsning.

 
Conveyor med indbygget kran-funktion.


Gode priser på vores conveyor løsninger

Hos Ventherm vil vi gerne tilbyde dig gode priser på vores conveyor løsninger. Vores specialbyggede og skræddersyede conveyor løsninger vil øge produktionen i din virksomhed, og det er en investering i virksomheden, hvis effekt vil være mærkbar i mange år frem. 

Vi synes alligevel, at du skal have den bedste pris og mest mulig merværdi, hvilket vi sørger for med gode priser og løsninger, der er speciallavet til dit behov. 

Din conveyor løsning leveres fuldstændig skræddersyet, så du er sikret den bedste løsning til dine opgaver.  Vi tager sammen stilling til, om der er behov for kran med hæve-sænke funktion og manuel eller automatisk udførelse af emnerne, og vi sørger for at give den bedste pris på løsningen. 

Lad os levere dit maleanlæg med conveyor løsning, hvis du ønsker at højne kvaliteten af malingen af dine emner og forbedre sikkerheden for dine medarbejdere. Det er en del af det vores conveyor løsninger kan gøre for dig og din virksomhed. 

Kontakt os i dag vi kan hjælpe dig

Vi kan hjælpe dig med din conveyor løsning, så kontakt os i dag og lad os tage en snak om hvordan vi skaber merværdi for din virksomhed, og finder den bedste løsning til dit behov.  

Ventherm kan hjælpe din virksomhed til at opnå bedre arbejdsmiljø, øget sikkerhed og mere jævne resultater med vores conveyor løsninger.. Lad os komme med et bud på, hvordan vi kan opnå alt dette i din virksomhed, vi sikrer dig den bedste pris og bedste kvalitet.

Vi kan kontaktes på telefon +45 62 63 18 68 eller på mail: info@ventherm.dk.