Bæredygtighed og miljømål

Ventherm’s tilgang til bæredygtighed

Ventherm A/S har valgt en aktiv tilgang til bæredygtighed og herunder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har indset, at med den branche vi opererer i, har vi en langt større mulighed for at påvirke miljøet og den bæredygtige udvikling end virksomhedens størrelse og vores direkte aftryk normalt forpligter til.

Vi udvikler, producerer og sælger overfladebehandlingsanlæg til hovedsagelig tung industri i hele verden. Desværre ligger det i traditionel overfladebehandlings natur, at processerne kræver en stor mængde energi, de efterlader et aftryk på miljøet og det er et meget hårdt arbejdsmiljø. Ved at fokusere kraftigt på udvikling og salg af nye og innovative løsninger til overfladebehandlingsindustrien kan Ventherm derimod hjælpe ikke alene os selv, men hele industrien, i relation til jagten på forbedringer og bæredygtighed. På dette område går vi forrest i branchen.

Naturligvis tager vi selv samme medicin, som vi forsøger at sælge til vores kunder. Det betyder, at vi også internt i virksomheden fokuserer på at finde, købe, udvikle og implementere produkter og nye arbejdsmetoder, der medvirker til det ultimative mål om bæredygtighed. Ingen kan redde verden alene. Derfor har Ventherm A/S valgt at give økonomisk støtte til en række organisationer, der arbejder med andre af FN’s 17 verdensmål end dem, som vi direkte kan påvirke. Disse organisationer omfatter bl.a. WHO.

UN Sustainable Development Goal Globe

Ventherm A/S

Ventherm’s mål er at reducere alle miljømæssige påvirkninger, der opstår om følge af virksomhedens aktiviteter

Vores miljømål er:

  • at reducere virksomhedens samlede miljøbelastning gennem procesoptimering og reduktion af ressourceforbrug.
  • at indkøbe varer og ydelser der tilgodeser miljøet, herunder indkøb af produktionsudstyr og råvarer.
  • at anvende den nyeste teknologi til at udvikle grønne løsninger samt tilbyde kunder produkter, der reducerer energi- og ressourceforbruget.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at læse vores brochure om Miljøpolitik.

Ventherm Environmental Policy (In Danish) →

Ventherm's katalog

Søger du yderligere information? Læs venligst Ventherm’s katalog for produktdesigns, relevante referencer og specifikationer til brug og implementering af vores produkter.

Flag Denmark
Flag UK
Flag Sweeden
Flag Germany
Flag Spain
Flag france