Intranet
 

PLC-styringer

Alle Ventherms anlæg leveres med intelligente PLC-baserede styresystemer.

Styringen er enkel og nem at betjene, men indeholder en masse værdifuld information for brugeren. Herudover kan anlægget - som udgangspunkt - fjernbetjenes online af Ventherms teknikere i tilfælde af service m.m.

Med vores seneste generation af styringer kan du nu også betjene og overvåge driften af dit maleanlæg via din smartphone.

PLC-styring til dit maleanlæg

Ventherm tilbyder professionel og effektiv PLC-styring til dit maleanlæg. Vores PLC-styring er nem at betjene og giver dig et godt overblik med flere relevante informationer. F.eks. temperatur, tryk, hastighed mm. Endnu mere smart er det, at dit intelligent PLC-baserede styresystem kan tilgås online af Ventherms teknikere. På den måde kan vi effektivt servicere anlæggets system eksternt. 

Brug vores app til din styring 

Med vores PLC-styring har det aldrig været nemmere at styre dit anlæg. Vi kalder det for plug and paint. Faktisk kan du på simpel vis bruge vores app til at styre anlægget med. App'en er på teknisk vis udviklet, så kan du følge med i alting. Herfra kan du ligeledes styre de forskellige funktioner og betjene selve styringen. Dét at du kan overvåge anlægget via app, gør, at du sidde et helt andet sted og holde øje med driften på dit anlæg. 

Nem betjening og mange fordele

Simpel betjening er et krav for de fleste med maleanlæg, Det skal være nemt at styre, overvåge og betjene. Med vores skræddersyede anlæg og PLC baserede styring får du et utrolig brugervenligt system. Det er blandt andet med fordele som:

- Skræddersyet maleanlæg med PLC styring 
- Enkel styring og overvågning
- Digitalt display / betjeningspanel
- Trykstyring og -regulering 
- Godt overblik med mange værdifulde informationer
- Overvågning og styring via app
- Kan fjernbetjenes af Ventherms teknikere
- Hurtig og billig servicering uden driftstop
- Mulighed for datalogging
- Og meget mere.

Vil du vide mere om vores PLC-baserede styring til maleanlæg? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine behov. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig i mål med et professionelt maleanlæg tilpasset netop dine behov. 

Overvåg driften af dit maleanlæg

Dét at du kan overvåge driften på dit maleanlæg, er en yderst effektiv fordel. På den måde kan du holde øje med trykket, temperaturen osv. Vores styringer er faktisk så innovative, at du kan overvåge det hele fra en app. Du behøver dermed ikke stå lige ved siden af anlægget og kigge på displayet. Du kan blot tage din mobil eller tablet frem og åbne app'en. 

Vi kan også følge med hos Ventherm. Netop på den måde kan vi også hjælpe dig eksternt med at servicere styring og anlæg, hvis der er fejl eller problemer med det. Styringen er nemlig så innovativ, at vi kan tilgå og fjernbetjene den. Dette gør, at du får en langt hurtigere og billigere servicering af anlægget. 

Vores teknikere kan hjælpe med opsætningen

Ventherm kan stå for hele processen fra start til slut, når det kommer til at opsætte dit nye maleanlæg med PLC-baseret styring. Vi integrerer og klargør det hele for dig. Så du fremover kan betjene styring og anlæg på yderst simpel vis. Vi er klar til at hjælpe og sørger for, at det hele fungerer, før vi forlader dig. 

Kontakt os for at høre mere

Vil du vide om vores PLC styrede maleanlæg? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at vejlede og rådgive om, hvordan dit maleanlæg med PLC styring kan skræddersyes efter dine behov. 

Vælg Ventherms PLC-baserede styring og betjen dit maleanlæg på simpel og brugervenlig vis - vi kalder det for plug and paint!