Intranet

Sprøjtebokse

Har du behov for at lakere mindre materialer?

Ventherm designer og fremstiller sprøjtebokse til industriel brug. Vi efterlever alle regler i produktionen af din sprøjteboks og fremstiller den også med stort fokus på kvalitet. Alle bokse leveres komplette og samlede. De er helt klar til brug, og skal blot sættes til strøm. Vi kan også fremstille individuelle tilpassede bokse til lakering. Disse kører med større ventilationsanlæg.

Sprøjtebox - plug and paint løsning

 

Vi kalder det for en plug and paint løsning. Netop fordi, at du får en sprøjtebox i god kvalitet, som er klar til brug. Alt du skal gøre er at sætte den i stikket, så kan du lakere dine materialer. 

 

Din boks er altid udført med:

  • Sikker el-tavle - skal monteres på væggen 1 meter fra boksen
  • Enkel styretavle - lader dig styre ventilation og lys - der er også en alarmknap
  • Magnetventil - sørger for, at der er ikke kan lakeres uden den nødvendige ventilation - og opfylder hermed lovkrav på området
  • Ventilationsvagt - er lovpligtig og har også en lampe 

 

 


Denne type kan både købes og lejes. Vi tilbyder også bokse til lakering, der er skræddersyet efter dine ønsker. Vi tilbyder bokse i forskellige mål, med kraftigere ventilation, flere lys og højere rørføring. 

I Danmark er der flere regler, når det kommer til sprøjteboksene. De skal som udgangspunkt leveres med ventilation og opvarmet erstatningsluft. Der er et krav på 0,5 m/sek for ventilationen i hele boksens åbning. Materialet skal placeres indenfor boksens vægge, og personer skal stå uden for boksen under lakering. 

 

Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.


Om vores sprøjtebokse

I Danmark skal sprøjtebokse leveres med balanceret ventilation med udsugning og opvarmet erstatningsluft.   

Der findes mange forskellige anvendelsesmuligheder for sprøjtebokse, der især er velegnede til lakering af mindre emner, eller emner der placeres på en conveyor. Sprøjtebokse kombineres ofte med en flash-off zone eller tørreovn.


Horisontal ventilation 0,5 m/sek. i hele sprøjteboksens åbning er et krav. Emnet skal placeres indenfor boksens vægge.

Operatøren skal stå udenfor boksen og må ikke gå rundt om emnet.

 

En effektiv sprøjteboks

 

Har din virksomhed behov for at lakere mindre emner? Det kan sommetider være en udfordring. For hvis jeres sprøjtekabine hele tiden bliver brugt til mindre opgaver, kan det skabe forsinkelser. Med en sprøjteboks kan man klare mindre opgaver uden at skulle lægge beslag på jeres nuværende sprøjtekabine. Det siger sig selv, at det er en mere effektiv måde at bruge jeres ressourcer på. Det vil selvfølgelig resultere i øget produktivitet. Hos Ventherm kan I bestille en sprøjteboks, der dækker jeres behov. Det kan vise sig at være en solid investering. Her på siden får du flere oplysninger om vores tilbud.

Myndighederne stiller adskillige krav til de sprøjtebokse, der bliver fremstillet og anvendt i Danmark. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad for en sprøjteboks man benytter sig af. Vores bokse opfylder alle de lovmæssige krav, der gør sig gældende på dette område. Vi har også stor fokus på kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores erhvervskunder, at deres udstyr er holdbart. Det kan din virksomhed forvente, når I vælger vores effektive løsninger.

 

Sprøjteboks til erhverv

Hos os kan du vælge at købe eller leje en sprøjteboks. Hvis I har flere opgaver, som regelmæssigt skal klares, så giver det god mening, at I vælger at investere i en eller flere af vores sprøjtebokse. Hvis I derimod kun har nogle få opgaver, som ikke er tilbagevendende, kan I da vælge at leje en sprøjteboks hos os. Det er en ekstra service, vi tilbyder vores kunder, fordi vi gerne vil dække deres specifikke behov. Vi tager altid hensyn til det, vores erhvervskunder efterspørger. Vores mål er altid at skabe værdi for vores kunder. Derfor er vi hele tiden på udkig efter løsninger, der passer til de unikke omstændigheder, som vores kunder har.

 

En holdbar sprøjteboks

Vores sprøjtebokse til industriel brug er fremstillet i holdbare materialer. Vi leverer vores produkter 100 % komplette. Det betyder, at du ikke behøver at bruge tid og energi på at samle vores sprøjtebokse. Med vores produkter får du en afbalanceret ventilation på 0,5 m/sek. Derudover får du effektiv udsugning og opvarmet erstatningsluft. Som du kan høre, overholder vores sprøjtebokse alle de krav, som myndighederne stiller. Vores bokse er udstyret med en styretavle, der giver dig mulighed for at justere både ventilation og lys. Hvis I har brug for en boks til lakering, kan vi tilbyde bokse, der er skræddersyede efter jeres ønsker og behov.